dilluns, 5 de maig del 2008

Treu-li suc a la sexualitat!


Avui, la regidora de Salut i Serveis Socials, Maria del Mar Sánchez, i jo com a regidor de Joventut, conjuntament amb representants de la Diputació de Barcelona, hem inaugurat a l'Equipament Juvenil GRA l'exposició itinerant de la Diputació "Treu-li suc a la sexualitat", que té com a finalitat treballar amb els més joves l'afectivitat en les relacions de parella i la sexualitat.


Un dels objectius prioritaris del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers és oferir els màxims recursos possibles als joves, i la sexualitat és un dels temes els quals els joves necessitem un assessorament adaptat al nostre entorn i a les nostres necessitats. La voluntat d'aquest ajuntament, especialment de la regidoria de Joventut i en col.laboració amb la de Salut Pública, és la d'educar als joves en una sexualitat afectiva, plena i segura, per adaptar-los i ajudar-los en aquest difícil procés de transició que és l'adolescència. A més, iniciatives com aquesta ajuden, també, a prevenir de cara al futur possibles actituds violentes i agressives envers la parella.


De ben segur que l'exposició constituirà una eina molt útil en la tasca que el professorat dels instituts que durant 15 dies passaran pel GRA realitzen en l'àmbit de l'educació sexual . Us animo a que, per molt que no us fagin falta lliçons de sexualitat, us passeu pel GRA a visitar aquesta exposició planera i sencilla que no només poden gaudir els nois de l'E.S.O.


4 comentaris:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

Eiii company regidor! Com va tot? A Sant Feliu estem preparant una Setmana Jove per la primera setmana de juliol en la que, entre d'altres coses, també hi ha aquest taller "Treu-li suc a la sexualitat". Un títol molt suggerent, per cert!

Tenim un cafè pendent!

Cuidat! ;-)

Estefania Molina ha dit...

Hola maco,
gràcies pel missatge d'ahir, em va agradar molt.
una abraaçda i fins ben aviat!

Sergi ha dit...

Bé pel que veig estás prou enfeinat i tens grans iniciatives al capdavant de la regidoria de joventut a Granollers. Tant de bó a Abrera passés igual. Aquesta setmana hi ha un festival relacionat amb la Setmana de la Diversitat que es celebra a Abrera cada dos anys, però crec no será gaire exitós.
bé, t'enllaçaré al meu blog, al qual et convido a donar un cop d'ull.

El senyor del blog ha dit...

Jo no faria gaire més propagandade mètodes anticonceptius o ens quedarem sense gent que ens pagui la pensió xD.

Ara sense conyes, veig que el teu blog està bastant bé, t'he afegit a la llista de blogs amics.

Salut!