dimecres, 6 d’agost del 2008

Final del curs... per fi, vacances!


Són les 20.30 hores del 6 d'agost... Estic al meu despatx de l'Ajuntament, a la Porxada, escoltant des de la finestra la remor dels nens jugant a la Plaça Negra. Hi trec el cap i el primer que veig és la peculiar estatua del Patufet, assegut, mirant en direcció al despatx... Estic neguitós, falten dos dies per marxar de viatge i he vingut a assegurar-me que no m'oblido res, repasso els mails assegurant-me que tots els temes pendents estan tancats i miro llibres i dossiers que em puguin ser útils per portar-me a la maleta els documents necessaris per repassar i encarar el proper curs amb més forces que mai.


Un document imprescindible que portaré a la maleta de Tenerife és el PAM, el Programa d'Actuació Municipal per a la legislatura 2007-2011. En aquest document figuren els nostres compromisos electorals dels últims comicis, els quals conformen el full de ruta del Govern de Granollers per al mandat. Me l'emporto per tenir la certesa de que, en aquest curs 2007-2008 s'han anat engegant totes aquelles coses que, pel timming establert, haurien d'estar en marxa i, evidentment, per començar a pensar en totes aquelles coses que aquest dossier diu que haurem de fer al 2009.


Quan, en alguna de les platges de sorra negra, torrat al sol, em llegeixi el PAM, podré fer un balanç exhaustiu del què ha donat de si aquest curs 2007-2008 en la regidoria de Joventut de Granollers que tinc la responsabilitat de dirigir. No em cal, per això, llegir el PAM per sortir avui de la porta de l'Ajuntament amb la profunda convicció de que, aquest any, hem fet les coses bé. Estem a punt d'inaugurar un equipament juvenil, el GRA, que per la seva magnitud i ubicació, constituirà un referent imprescindible pels joves de Granollers, que espero omplin d'il·lusions i projectes aquest edifici. Portem ja mesos lligant i tancant tots els temes que pengen per a la posada en marxa d'un equipament d'aquestes característiques. L'obra està finalitzada, la clau ja la tenim a la regidoria de Joventut i tan sols falta obrir les portes, el proper 27 de setembre.


Per altra banda, aquest curs m'ha deixat, personalment, una satisfacció per haver realitzat amb èxit moltes iniciatives i projectes: el Musik'n'Viu, consolidat i treballat, com sempre, de la mà de les entitats ... el Evolution Europe 2008, campionat europeu de breakdance, amb la magnífica organització per part de l'entitat StreetStylers, l'Exfi, la festa dels Instituts, il·lusió i empenta adolescent per a finalitzar les classes al juny... el talent i les ganes demostrades en l'obra de teatre dels joves del Cumella, la creativitat i ambició dels nois de l'Originàlia, el mercat d'art jove de Granollers, la gran efemèride de l'any: el 50è aniversari de dues entitats referents i cabdals en l'àmbit del lleure i l'associacionisme a Granollers: Colònies Sant Esteve i Escoltes Sant Esteve... el talent i creativitat, també, de tota la colla de grafitteros que han ajudat, durant aquest curs, que el projecte Graffnollers tingui un èxit brutal, un ressó més enllà de la nostra ciutat i que ens permet afirmar que aquest projecte és pioner i referent per a d'altres ciutats com la nostra. Sense oblidar tampoc, la gran feina realitzada pels membres de l'equip de l'equipament juvenil GRA: Sònia, Sandra, Vane, Xavi, Sergi i, durant un temps, Jenni... que han proposat, executat i treballat gran quantitat d'iniciatives i projectes i han fet una tasca magnífica en les dinamitzacions als instituts i als barris. També, a destacar, la feina dels tècnics municipals del servei de Joventut: la Marta i l'Isidre, que han patit i han treballat de valent per a poder culminar totes les iniciatives que des del Servei de Joventut tirem endavant. A tots ells, moltes gràcies... Amb gent com aquesta, un regidor pot marxar tranquil de vacances i encarar el curs vinent amb il·lusió i empenta.


En definitiva, escric aquestes línies en els meus últims minuts a l'Ajuntament abans de marxar i no tornar durant uns quants dies... una mena d'acomiadament 2.0 d'aquest curs. Ara, vacances, i, entornant, a gaudir de la nostra Festa Major i, després, a preparar la sonada inauguració del nou GRA.


Bones vacances!

2 comentaris:

historiadora ha dit...

Aquesta Ajuntament te molta sort de comptar amb un regidor tan jove però tan responsable i compromès com tu. Gaudeix de les merescudes vacances, ens veiem "en blau" d'aquí a pocs dies. Donaré records als teus i meus origens de part teva.
Petons!

Toni Soler ha dit...

Merescudes vacances Carles.

Temps de descans, també per ordenar idees.

Bones vacances.